NBA

Κιντ: «Θα συνεχίσουμε με Γιάννη στο ‘1’, πρέπει να μελετήσει το καλοκαίρι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθιερώνεται σε ρόλο πλέι μέικερ από τους Μπακς, καθώς ο Τζέισον Κιντ ανακοίνωσε πως τον προορίζει για τη θέση αυτή ΚΑΙ για την επόμενη σεζόν.

Το «πείραμα» πέτυχε και πλέον θα γίνει… κανόνας. Ο Τζέισον Κιντ ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη θέση του πλέι μέικερ όχι μόνο για το υπόλοιπο της τρέχουσας, αλλά και την επόμενη σεζόν.

«Θα συνεχίσουμε με τον Γιάννη στη θέση του οργανωτή. Μπορείτε να τον αποκαλείτε πόιντ γκαρντ, πόιντ φόργουορντ, πόιντ σέντερ ή όπως αλλιώς θέλετε. Με εκείνον στον έλεγχο της μπάλας, την πίεση που ασκεί στην άμυνα και την ικανότητά του να βρίσκει τους συμπαίκτες του, είχαμε ένα μεγάλο συν στο παιχνίδι μας. Θα ολοκληρώσουμε τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της κανονικής περιόδου με τον Γιάννη σε αυτή τη θέση κι ανυπομονούμε για την προετοιμασία. Θα πρέπει κι εκείνος να κάνει κάποια καλοκαιρινή μελέτη για τη θέση και να καταλάβει τι πρέπει να προσφέρει στην ομάδα αντιλαμβανόμενος καλύτερα το ρόλο του», ανέφερε ο προπονητής του Μιλγουόκι.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x