Ευρώπη

Κιριλένκο: «Θα αποκλείσουμε τις ομάδες που επέλεξαν Eurocup»!

Την απόφαση να τιμωρήσει τις τέσσερις ρωσικές ομάδες που επέλεξαν να συμμετάσχουν στο Eurocup της επόμενης σεζόν, πήρε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, Αντρέι Κιριλένκο.

Στα άκρα είναι αποφασισμένος να πάει το θέμα ο Αντρέι Κιριλένκο, ύστερα από την απόφαση των τεσσάρων ρωσικών ομάδων να συμμετάσχουν στο Eurocup, παρά τις συστάσεις τις FIBA!

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, τόνισε πως θα τιμωρήσει τις Χίμκι, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Νίζνι Νόβγκοροντ, ακυρώνοντας μάλιστα και τις μεταγραφές τους!

«Οι Χίμκι, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Νίζνι Νόβγκοροντ θα αποκλειστούν από όλες τις διοργανώσεις που γίνονται υπό την αιγίδα της ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ. Όλες οι μεταγραφές των συγκεκριμένων ομάδων θα απαγορευτούν. Είναι λυπηρό αυτό το γεγονός, αλλά θα πρέπει να πάρουμε αυτά τα μέτρα», ήταν τα λόγια του Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος πρόσθεσε πως οι γηγενείς παίκτες των ομάδων αυτών θα αποκλειστούν και από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x