Ελλάδα

Κοντός: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα στον Ολυμπιακό»

Τους λόγους για τους οποίους το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μόνο αδιάφορο δεν είναι για τον Παναθηναϊκό, ανέλυσε στο ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Κοντός.

Ως ένα ματς που μόνο αδιάφορο δεν είναι, χαρακτήρισε την αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Κοντός.

Ο ρεπόρτερ των πρασίνων μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94.6, πως τόσο ο Τσάβι Πασκουάλ όσο και συνολικά ο Παναθηναϊκός θέλουν πάρα πολύ τη νίκη στο αποψινό ματς κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Και αυτό γιατί έχουν την «χρυσή» ευκαιρία να ξεμπερδεύουν οριστικά με το πλεονέκτημα έδρας στους φετινούς τελικούς, αλλά και να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στο μεγάλο τους αντίπαλο, αυξάνοντας την πίεση στην οποία βρίσκεται.

Παράλληλα, σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται περίπτωση απόκτησης του Στεφάν Λάσμε, καθώς η Ούνιξ δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Τέλος αναφέρθηκε και στον Τζέρεμι Έβανς, ο οποίος παρότι βρέθηκε πολύ κοντά στο τριφύλλι, επέλεξε τελικά να περιμένει μήπως και βρει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ, κάτι που ανάγκασε τους πράσινους να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x