Ελλάδα

Κραββαρίτης στον ΣΠΟΡ FM: «Υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Πανιώνιο»

Το ενδιαφέρον του για την ΚΑΕ Πανιώνιος επιβεβαίωσε ο Γιώργος Κραββαρίτης, που μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή του Τόλη Κοτζιά.

Ο μπασκετικός Πανιώνιος βρίσκεται σε κρίσιμο -διοικητικά- σταυροδρόμι μετά από την αποχώρηση του Σταύρου Αλευρογιάννη, με τους Γιώργο Κραββαρίτη-Κωνσταντίνο Ράικο να βγαίνουν στο προσκήνιο προκειμένου να αναλάβουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο κύριος Κραββαρίτης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και τον Τόλη Κοτζιά επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του για τους «κυανέρυθρους», ωστόσο ξεκαθάρισε πως ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαραίτητοι οικονομικοί έλεγχοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Κραββαρίτη στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή του Τόλη Κοτζιά:

- Για τη σχέση του με τον Πανιώνιο και το μπάσκετ: «Υπάρχει ενασχόληση με τον μπασκετικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι κάτοικος της Νέας Σμύρνης και ξέρω πολύ καλά ότι έχει μπασκετικό κοινό. Από αυτά που θυμάμαι, ο Πανιώνιος προσπαθούσε να σπάσει το δίπολο Άρης-ΠΑΟΚ τη δεκαετία του '80».

- Για το ενδεχόμενο εμπλοκής στην ΚΑΕ Πανιώνιος: «Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα μέχρι να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος. Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό από εμένα και τον συνεργάτη μου, Κωνσταντίνο Ράικο, αλλά θα πω περισσότερα όταν τελειώσουν οι έλεγχοι. Λόγω της εποχής, ο έλεγχος θα τελειώσει σε 10-15 ημέρες, γύρω στο τέλος Αυγούστου».

- Για το αν υπάρχουν κι άλλες «συμπαίκτες» σε διοικητικό επίπεδο: «Γίνονται συζητήσεις και με άλλους επιχειρηματίες. Όταν έχουμε κάτι επίσημο, θα το μάθει ο κόσμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x