Ελλάδα

Κράβιτς: «Από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης το ελληνικό»

Ως ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, χαρακτήρισε την Α1 ο Ντέγιαν Κράβιτς του Ρεθύμνου, με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP της 9ης αγωνιστικής.

Αποφασισμένος να προσφέρει ακόμη περισσότερα στη δεύτερή του θητεία στο Ρέθυμνο είναι ο Ντέγιαν Κράβιτς, ο οποίος με αφορμή την ανάδειξή του ως MVP της 9ης αγωνιστικής της Α1 τόνισε πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά της Ευρώπης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντέγιαν Κράβιτς στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή σου σε MVP της 9ης αγωνιστικής της Α1 σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της ομάδας σου στην παράταση επί του Προμηθέα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον συγκεκριμένο τίτλο. Όμως εκείνο που μετράει περισσότερο είναι ότι η ομάδα μου κατάφερε να κερδίσει και να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο ήττες. Όλοι μαζί προσπαθήσαμε και οδηγήσαμε την ομάδα μας στην 5η νίκη».

- Γιατί επέλεξες να επιστρέψεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Ρέθυμνο μετά από μια σεζόν απουσίας;

«Μετά από ένα χρόνο απουσίας αποφάσισα να επιστρέψω στην Α1 και στο Ρέθυμνο διότι θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Την πρώτη μου σεζόν εδώ θεωρώ πως άφησα την δουλειά στη μέση, ενώ πιστεύω πως πλέον είμαι ακόμη πιο έτοιμος να προσφέρω ακόμη περισσότερα».

- Τι μπορεί να καταφέρει το Ρέθυμνο τη φετινή σεζόν και μετά το ικανοποιητικό ξεκίνημα του;

«Είμαστε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά, κάναμε μία “κοιλιά” εκτός έδρας κόντρα σε Κύμη και ΠΑΟΚ αλλά θεωρώ πως η αντίδραση μας στο ματς με τον Προμηθέα ήταν πολύ σημαντική ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από εμάς εξαρτάται το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x