Γενικά

Σκληρή κριτική σε Πιτίνο για ατυχείς δηλώσεις κατά των παικτών του: «Πρώτης τάξεως κόπανος!»

Ο Ρικ Πιτίνο δέχεται σκληρή κριτική στις ΗΠΑ για όσα είπε μετά την τελευταία ήττα του St. John’s.

Η ήττα από το Seton Hall ήταν η τρίτη συνεχής και η όγδοη στα τελευταία δέκα ματς για το St. John’s του Ρικ Πιτίνο, που είναι αυτή τη στιγμή εκτός τελικής φάσης του πρωταθλήματος στο NCAA. Ο Αμερικανός άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας δέχεται τις τελευταίες ώρες πολύ σκληρή κριτική εξαιτίας κάποιων ατυχών δηλώσεων που έκανε μετά το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα.

«Είναι η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Έχουμε σκ@τ@ εγκαταστάσεις; Ναι, έχουμε! Όμως κάνουμε κάτι γι’ αυτό και δεν είναι ο λόγος που χάνουμε. Το να έχεις σκ@τ@ εγκαταστάσεις δεν έχει να κάνει με την άμυνα που παίζουμε», τόνισε ο 71χρονος προπονητής, ενώ στη συνέχεια κατονόμασε αρκετούς παίκτες του επειδή είναι αργοί και όχι αθλητικοί. «Είναι αργοί, δεν μπορούν να παίξουν άμυνα. Χάσαμε τη σεζόν με τον τρόπο που φέραμε παίκτες. Αποκτήσαμε κάποιους εντελώς αντίθετους με τον τρόπο που προπονώ. Είναι ένα καλό γκρουπ, προσπαθούν, αλλά δεν είναι σκληροί», είπε ο Πιτίνο, που κατηγορείται από τα αμερικανικά ΜΜΕ ότι ο ίδιος έκανε ουσιαστικά τις επιλογές των παικτών και τώρα τους «αδειάζει» επειδή χάνει.

Είναι ενδεικτικό το άρθρο του Athletic, που αναφέρει πως «… ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να είναι ένας Hall of Famer προπονητής, αλλά μπορεί να γίνει κόπανος πρώτης τάξεως».

Σημειώνεται πως ο Ρικ Πιτίνο έχει «στρατολογήσει» στο St. John’s εν όψει της νέας περιόδου ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας και της Ευρώπης, τον Λευτέρη Λιοτόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x