Ελλάδα

Ξανθόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Είναι λίγο τρελός ο Τζέιμς και μπορεί να καταστρέψει το παιχνίδι του ΠΑΟ»

Για τον «τελικό των τελικών», όπως τον χαρακτήρισε, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Τι είπε ο 33ρονος, πρώην γκαρντ του Άρη για τον… τρελό Τζέιμς και πού πιστεύει ότι θα κριθεί ο τίτλος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος στους Τόλη Κοτζιά και Παναγιώτη Κεφαλά στον ΣΠΟΡ FM:

«Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί, αλλά η τελευταία εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν πολύ πειστική. Ήταν εμφάνιση… πριν τη Φενέρ! Με πάρα πολύ καλή και σκληρή άμυνα. Έχει τους ψηλούς, που μπορούν να παίξουν τους κοντούς άμυνα, ενώ πολύ σημαντική είναι και η παρουσία του Γκιστ».

Για το «θέμα» στην ενέργεια των παικτών του Ολυμπιακού: «Απόψε, είναι ο τελικός των τελικών. Τα παιδιά του Ολυμπιακού έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν το πρόβλημα ενέργειας».

Για το αγωνιστικό κομμάτι και πώς περιμένει τους δύο αντιπάλους: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του. Αμυντικά, αν πιάσει τα στάνταρ απόδοσης, είναι πολύ καλή ομάδα. Επιθετικά, είναι όπως του βγει τη συγκεκριμένη μέρα. Είναι λίγο… τρελός ο Τζέιμς και αν δεν του βγουν οι προσπάθειες, μπορεί να καταστρέψει το παιχνίδι της ομάδας του.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει στη ρακέτα του Παναθηναϊκού με τον Πρίντεζη, αλλά ακόμη και με τα «τριάρια» του, τον Παπαπέτρου και τον Παπανικολάου.

Ο πολύ γρήγορος ρυθμός συμφέρει τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι θα έχει πολλή τακτική το παιχνίδι και θα κριθεί στις μικρές λεπτομέρειες. Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι πιστεύω
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x