Ελλάδα

Ξεκινούν τα βάσανα στον ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκινά επίσημα την Πέμπτη, με τους «ασπρόμαυρους» να υποβάλλονται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την προετοιμασία:

«Η νέα σεζόν και η περίοδος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ξεκινά ουσιαστικά την Πέμπτη, με τη διαδικασία των εξετάσεων (αιματολογικός και καρδιολογικός έλεγχος) στις οποίες θα υποβληθούν ανά γκρουπ οι παίκτες της ομάδας. Οι εξετάσεις των παικτών θα συνεχιστούν την Παρασκευή και με τον εργομετρικό έλεγχο και θα ολοκληρωθούν το πρωί του Σαββάτου.

Το απόγευμα της Παρασκευής οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μπουν για πρώτη φορά στο γήπεδο για την πρώτη συνάντηση και προπόνηση της ομάδας, η οποία θα είναι κλειστή για όλους.

Στο πρόγραμμα, υπάρχει προπόνηση και το Σάββατο, ρεπό την Κυριακή, ενώ από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις, με πρωινό πρόγραμμα ασκήσεων φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, το ξεκίνημα της οποίας θα είναι ανοικτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Την Τετάρτη, εξάλλου, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση όλων των μελών του προπονητικού και ιατρικού τιμ, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x