Ευρώπη

«Ξηλώνεται» για Ευρωλίγκα η Γαλατά

Η Γαλατασαράι έχει σκοπό την ερχόμενη χρονιά που θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα να δείξει το καλύτερό της πρόσωπο, και γι αυτό είναι διατεθειμένη να ξοδέψει 2 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από πέρυσι.

Ο Ντουρσούν Οζμπέκ, πρόεδρος της Γαλατασαράι, ανακοίνωσε στο συμβούλιο της ομάδας, ότι έχει σκοπό να ξοδέψει δύο εκατομμύρια επιπλέον απ όσα ξόδεψε πέρυσι, έτσι ώστε η ομάδα να κάνει μια καλή εμφάνιση στην Ευρωλίγκα την ερχόμενη σεζόν.

Το γεγονός της κατάκτησης του τροπαίου του φετινού Eurocup, κάνει πιο εφικτό τον σκοπό της Γαλατά να «ξηλωθεί» για τους νέους της παίκτες.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Γαλατασαράι:

«Η ανδρική ομάδα μπάσκετ χρειάζεται μεγαλύτερο μπάτζετ επειδή θα παίξουμε στην Ευρωλίγκα. Σχεδιάζουμε να έχουμε ένα μπάτζετ γύρω στα 8-9 εκατομμύρια δολάρια, σε σχέση με τα 6 εκατομμύρια δολάρια που είχαμε φέτος, μόνο για τον μισθό των παικτών. Πως θα το πετύχουμε; Μετά από συζητήσεις με τους σπόνσορες, έχουμε έσοδα από το Eurocup κάτι πολύ θετικό. Πιστεύω ότι πρέπει να αυξήσουμε το μπάτζετ, για να καταφέρουμε να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Τα έσοδα θα αυξηθούν και με τη βοήθεια των επενδυτών, η Γαλατασαράι θα αντιπροσωπευτεί στην Ευρωλίγκα με το καλύτερο τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x