Ελλάδα

Λάσκαρης: «Δεν γίνονται δεκτές οι παραιτήσεις»

Την απόφαση του να μην κάνει αποδεκτές τις παραιτήσεις των Λευτέρη Αρβανίτη και Στάθη Ρούσσου ανακοίνωσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης

Αρνητική ήταν η απάντηση του Νίκου Λάσκαρη στις παραιτήσεις που υπέβαλλαν νωρίτερα σήμερα ο Λευτέρης Αρβανίτης και ο Στάθης Ρούσσος.

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο άνδρες υπέβαλλαν την παραίτηση του καθώς αισθάνθηκαν θιγμένοι από τα όσα δήλωσε εναντίον τους ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης αλλά και από τον ρόλο που είχαν εντός του συλλόγου το τελευταίο δίαστημα.

Ωστόσο, ο κ. Λάσκαρης ανακοίνωσε πως δεν κάνει αποδεκτές τις παραιτήσεις των δύο ανδρών ενώ προανήγγειλε και αλλαγές στο ΔΣ του συλλόγου το επόμενο διάστημα.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΑΡΗ ότι δεν κάνουμε αποδεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Ελευθέριου Αρβανίτη από τη θέση του Προέδρου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε και Ευστάθιου Ρούσσου από τη θέση του μέλους της Κ.Α.Ε.. Αυτές τις μέρες προσπαθούμε να κλείσουμε όλα τα ανοικτά θέματα της ομάδας μας, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για μας. Εντός του Οκτώβρη έχουμε σκοπό να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x