Euroleague

Λάσο: «Δείξαμε καρδιά»

Στην καρδιά που έδειξαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης απέδωσε την άνετη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Πάμπλο Λάσο.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως είναι χαρούμενος για το αποτέλεσμα και πως έμειναν συγκεντρωμένοι, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και την απώλεια των αμυντικών ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρεί πως κράτησαν το ρυθμό και έτρεξαν όποτε χρειάστηκε, ενώ όταν έπρεπε έβαλαν την μπάλα στη ρακέτα και "τάισαν" τους ψηλούς.

Αναλυτικά: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και για την καρδιά που δείξαμε στο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο ματς. Ξεκινήσαμε καλά, μείναμε συγκεντρωμένοι και, παρά τα προβλήματα που είχαμε στο αμυντικό ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά, στη συνέχεια, ελέγξαμε αυτό το κομμάτι.

Καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, ξέραμε πώς να τρέξουμε, πού να σταματήσουμε, πότε να ψάξουμε τους σουτέρ μας και πότε να βάλουμε την μπάλα στη ρακέτα. Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά ξέρω ότι απαιτείται πολλή δουλειά ακόμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x