Ευρώπη

Λάσο: «Ο Γιουλ δεν… πέθανε, θα γυρίσει πιο δυνατός»

Την άποψη του σχετικά με το σοβαρό τραυματισμό και την πολύμηνη απουσία του Σέρχιο Γιουλ εξέφρασε ο Πάμπλο Λάσο, λέγοντας πως ο Ισπανός γκαρντ θα γυρίσει ακόμα πιο δυνατός στα παρκέ.

Σίγουρος πως ο Σέρχιο Γιουλ θα ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετωπίζει και θα γυρίσει πιο δυνατός στα γήπεδα, εμφανίστηκε ο Πάμπλο Λάσο.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, μιλώντας για τον Ισπανό γκαρντ είπε χαρακτηριστικά πως δεν… πέθανε και πως είναι πολύ σημαντικός για τους μερένχες ενόψει της επόμενης σεζόν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2020, δίνοντας απάντηση αλά… Ζιντάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τραυματισμό του Γιούλ και την πορεία της Ρεάλ την φετινή σεζόν:
«Ο Γιουλ δεν πέθανε, είναι τραυματίας και θα γυρίσει ακόμα πιο δυνατός. Κάθε χρόνο αλλάζουμε πράγματα. Υπάρχουν παράγοντες που διαφοροποιούνται όταν "χτίζεις" μια ομάδα. Υπάρχουν πράγματα που ο κόσμος βλέπει και πράγματα που δεν βλέπει. Ο Γιουλ είναι σημαντικός, όπως ο Καμπάτσο, ο Κοζέρ ή ο Ντόντσιτς και οι υπόλοιποι παίκτες μας. Θα αλλάξουμε κάποια πράγματα. Θα προσπαθήσουμε για κάποια άλλα μέσα στους αγώνες, γιατί δεν είχαμε χρόνο να προπονηθούμε. Πρέπει να κρατήσουμε στο στυλ μας, που είναι το σήμα - κατατεθέν μας τα τελευταία χρόνια».

Για τα όσα ακούγονται σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2020 απάντησε:
«Αυτό που είπε ο Ζιντάν για τη δική του ανανέωση, ισχύει πάνω - κάτω και για τη δική μου».

Υπενθυμίζουμε πως ο Γάλλος προπονητής είχε δηλώσει πως έχει ήδη συμφωνήσει με την Ρεάλ για την επέκταση του συμβολαίου και πως προτιμά να εξετάζει την κάθε μέρα ξεχωριστά χωρίς να ενδιαφέρεται για το τι θα συμβεί στο μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x