Euroleague

Λάσο: «Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, αλλά δεν σημαίνει κάτι»

Ως ένα αβαντάζ το οποίο ωστόσο δεν εγγυάται τίποτα, χαρακτήρισε το πλεονέκτημα της έδρας στην φάση των πλέι οφ ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο.

Ως ένα σημαντικό «όπλο», το οποίο δεν σημαίνει δεδομένα και πρόκριση στο final 4 της Ευρωλίγκας, χαρακτήρισε το πλεονέκτημα της έδρας στην φάση των πλέι οφ ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε (31/3, 22:00).

Για το αν η Ρεάλ προτιμά να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας:
«Δεν με νοιάζει να τερματίσω πρώτος ή δεύτερος, αφού δεν ξέρουμε ποιος θα τερματίσει έβδομος ή όγδοος. Στην φετινή Ευρωλίγκα τα πάντα είναι ρευστά και όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν το τέλος».

Για την αυριανή αναμέτρηση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φενέρ:
«Ήταν μια αρκετά παραγωγική εβδομάδα γιατί δεν είχαμε απουσίες μετά από καιρό. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για χάρη των οπαδών μας. Όταν μιλάς για τη Φενέρ είναι δύσκολο να μιλήσεις για έναν παίκτη. Έχουν αρκετή ποιότητα παρά τους τραυματισμούς».

Για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ:

«Το να αγωνίζεσαι στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας είναι μεγάλο αβαντάζ, αλλά δεν αυτό δεν εγγυάται τίποτα».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Ο Ζέλικο είναι ένας μεγάλος προπονητής, ωστόσο αυτοί που κάνουν την διαφορά είναι οι παίκτες. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, ο σεβασμός που έχω για αυτόν δεν πρόκειται να αλλάξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

x