Euroleague

Λοτζέσκι: «Δεν είναι εύκολο να κερδίσει μια ομάδα εδώ, να στείλουμε ξανά τη σειρά στην Μαδρίτη»

Ο Ματ Λοτζέσκι στάθηκε στη… δύναμη του ΟΑΚΑ, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να σουτάρει καλύτερα και πρόσθεσε ότι αν έρθουν δύο νίκες και η σειρά πάει σε πέμπτο ματς, τότε θα μπει πίεση στη Ρεάλ!

Σάλπισμα... αντεπίθεσης από πλευράς Ματ Λοτζέσκι, με τον Αμερικανό φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να εκφράζει την ελπίδα ότι η σιερά με τη Ρεάλ θα επιστρέψει ξανά στη Μαδρίτη!

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα της «Nova» με αφορμή το αυριανό ματς των «πράσινων» κόντρα στην «λευκή βασίλισσα», ο Λοτζέσκι αποκάλυψε τι πρέπει να «φτιάξει» η ομάδα του για αν έρθουν τα ροζ φύλλα αγώνα, ενώ στάθηκε και στον παράγοντα έδρα…

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως καμία ομάδα δεν έχει επιστρέψει από το 0-2: «Νιώθουμε πως είναι πιθανό. Πρέπει να βλέπουμε ένα ματς τη φορά. Αύριο θα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Μας έφυγε το Game 1, το δεύτερο ήταν δύσκολο. Θέλουμε μια καλή νίκη και ελπίζουμε να στείλουμε ξανά τη σειρά στην Μαδρίτη».

Για το αν αλλάζουν ακόμα πράγματα στην τελική ευθεία της σεζόν: «Θα τα κάνουμε και τα δύο. Βάζουμε κάποια νέα plays, ίσως κάνουμε κάποιες αλλαγές στο rotation. Αλλά, σε αυτό το σημείο είναι δύσκολο να αλλάξεις πολλά. Δεν είναι εύκολο να κερδίσει μια ομάδα εδώ. Θέλουμε να κάνουμε δυο νίκες και να τους βάλουμε πίεση για το Game 5».

Για τα στατιστικά στα τρίποντα: «Χάσαμε κυρίως λόγω της επίθεσής μας. Κρατήσαμε τη Ρεάλ στους 75 πόντους, κάτω από τους μέσους όρους. Έπαιξαν καλή άμυνα με τον Ταβάρες. Είναι σημαντικό να βάλουμε τα σουτ. Πρέπει να σουτάρουμε καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x