Euroleague

Λοτζέσκι: «Στο τρίτο δεκάλεπτο το πιστέψαμε αλλά...»

Στην εικόνα του Παναθηναϊκού στο τρίτο δεκάλεπτο στάθηκε ο Ματ Λοτζέσκι με δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Φενέρμπαχτσε.

Εμφανώς απογοητευμένος με το αποτέλεσμα επί της Φενέρμπαχτσε εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη κάμερα της Nova ο Ματ Λοτζέσκι μετά το τέλος του αγώνα.

Ο 33χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως παρά την βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασαν οι «πράσινοι» στο σημερινό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα, δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματ Λοτζέσκι στη κάμερα της Nova:

«Μπερδευτήκαμε αφότου επιστρέψαμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Μετά από μερικές κατοχές, πάλι ξέφυγαν. Έβαλαν τα μακρινά σουτ, εμείς τα χάσαμε και αυτό έκανε τη διαφορά.

Αν δείτε τα ποσοστά μας, είναι εύκολο να πει κάποιος πως δεν έχουμε αυτοπεποίθηση. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, απόψε αισθάνθηκα πως παίξαμε καλύτερο μπάσκετ σε σχέση με τα τελευταία ματς. Ακόμα και να παίζεις καλά όμως, αν δεν βάζεις τα σουτ, τότε...

Ξεκινήσαμε αργά επιθετικά, στην άμυνα ήμασταν καλοί. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Νικ μπήκε μπροστά, το κοινό «ξύπνησε» και πιστέψαμε πως θα κερδίζαμε. Αυτό όμως δεν συνέβη, θέλαμε να κερδίσουμε. Ο Νικ είναι ο ηγέτης μας, και πιστέψαμε στην τρίτη περίοδο πως είχαμε το μομέντουμ. Ήμασταν όμως μπερδεμένοι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x