Euroleague

Λυκογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει στον τελικό ανεξάρτητα αντιπάλου»

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη στον τελικό ανεξάρτητα τον αντίπαλο δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τη βεβαιότητα ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει στον τελικό της Ευρωλίγκας ανεξάρτητα τον αντίπαλο που μπορεί να προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό εξέφρασε ο Άρης Λυκογιάννης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός στον τελικό μπορεί να νικήσει ανεξάρτητου αντιπάλου. Δεν νομίζω ότι τους απασχολεί εναντίον ποιας ομάδας θα παίξουν. Σίγουρα θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι», τόνισε –αρχικά- ο τεχνικός του Κολοσσού και συνέχισε:

«Βλέποντας την εικόνα του ματς και τις επιλογές στο τέλος θα προτιμούσα να ήταν στο παρκέ ο Τζάκσον και όχι Ντε Κολό. Ο Τζάκσον –κατά τη γνώμη μου έκανε ένα καλό παιχνίδι ενώ ο Ντε Κολό ήταν σε μια μέτρια ημέρα και είχε κακές επιλογές στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο, δεν είναι θέμα μπάσκετ αλλά και ψυχολογικό, φτάνω να πιστεύω. Έχω πει ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα δύσκολη αρκετά να την καταβάλεις. Θεωρώ ότι είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα ότι θα πάει στον τελικό ως αουτσάιντερ. Είναι μια ομάδα που έχει μάθει να παίζει με αυτό τον ρόλο. Είναι ξεκάθαρο ότι σε όλη τη διάρκεια του ματς, υπήρχε μεγάλη πίστη ότι το ματς θα γυρίσει. Ήταν κομβικό σημείο το τέλος του ημιχρόνου. Όσο περνούσε η ώρα ο Ολυμπιακός έβρισκε ρυθμό στην επίθεση. Και στο δεύτερο ήταν ξεκάθαρο το ψυχολογικό κομμάτι. Προς το τέλος ειδικά που έβλεπε τη διαφορά να πέφτει, έβλεπε και εικόνες από το παρελθόν να γίνονται αληθινές. Ήταν η πίεση του «ωχ, θα ξαναχάσουμε από αυτούς». Έγιναν επιλογές που έδειχναν ότι υπήρχε θολούρα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x