Euroleague

Μάντζαρης ΣΠΟΡ FM: «Παλέψαμε, αλλά αδειάσαμε. Θέλω να μείνω»

Ο Ολυμπιακός έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι μοιραία ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Μέχρι εκεί που μπορούσε πάλεψε ο Ολυμπιακός, καθώς στη συνέχεια «άδειασε» και έτσι ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά, όπου το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

Για την ήττα στον τελικό: «Σήμερα παλέψαμε. Ρισκάραμε με τον Κάλινιτς στην αρχή, αλλά εκείνος δυστυχώς τα έβαλε. Μετά αδειάσαμε και μείναμε από δυνάμεις. Στη συνέχεια, έβαλαν δυο με τρία δύσκολα σουτ, απέκτησαν ψυχολογία, μπήκε και ο κόσμος στην εξίσωση και εμείς πάθαμε ένα επιθετικό μπλακ άουτ».

Για την επιρροή του κατάμεστου γηπέδου: «Πιο πολύ επηρέασε τη Φενέρ, παρά εμάς. Είχαμε και εμείς οπαδούς που ήταν λιγότεροι, αλλά έκαναν σαν να ήταν 7.000. Τους ευχαριστούμε πολύ. Σήμερα τα δώσαμε όλα, αλλά χάσαμε».

Για το πόσο θα επηρεάσει η ήττα αυτή ενόψει πρωταθλήματος: «Στεναχωρηθήκαμε σήμερα, αλλά από αύριο αλλάζουμε τσιπάκι και πάμε για το πρωτάθλημα. Είμαστε δύο σερί χρόνια πρωταθλητές και θέλουμε να πάμε για το τρίτο, για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν ξέρω, μακάρι να γίνει. Είναι νωρίς ακόμη και το καλοκαίρι δεν ξέρουμε τι γίνεται. Είμαι στον Ολυμπιακό έξι χρόνια και θέλω να μείνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x