Euroleague

Μάντζαρης στον ΣΠΟΡ FM: «Είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο»

Τις δυσκολίες που κρύβει για τον Ολυμπιακό το ματς με τη Μπασκόνια τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, πριν την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για τη Βιτόρια.

Αναλυτικά, όσα είπε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Νίκο Ζέρβα:
«Είναι μια δύσκολη εβδομάδα, με πολλά ταξίδια. Πάμε να παίξουμε με μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο».

Για την πίεση που υπάρχει: «Είναι πολύ καλό να έχεις κερδίσει το πρώτο παιχνίδι. Με ήττα στο πρώτο ματς θα είχαμε πολύ μεγαλύτερη πίεση. Κόντρα σε μια τέτοια ομάδα, σε αυτό το επίπεδο πάντα υπάρχει πρόκληση. Το βλέπουμε σοβαρά, είναι ομάδα που μπορεί σε λίγα λεπτά να σου κάνει ζημιά. Δεν πρέπει να την αφήσουμε να ανεβάσει ρυθμό».

Για το δύσκολο ταξίδι: «Δεν έχουν τη δυνατότητα για τσάρτερ πολλές ομάδες. Βοηθάει πάρα πολύ να μην έχεις ανταποκρίσεις, να γλιτώνεις την κούραση. Κάνει τη διαφορά. Δεν έχουμε τσάρτερ όλη τη χρονιά, όπως άλλες ομάδες, αλλά στα δύσκολα ταξίδια μας βοηθούν, ώστε να είμαστε όσο πιο ξεκούραστοι γίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x