Ελλάδα

Μάντζαρης στον ΣΠΟΡ FM: «Θα δώσουμε τα πάντα για την πρώτη κούπα της χρονιάς»

Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, ώστε να κατακτήσουν το φετινό Κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πάρουν το Κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Ρομπόλη:

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Το θέλουμε πολύ αυτό το Κύπελλο, γιατί ο Ολυμπιακός παλεύει για τους τρεις τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν έχει τελειώσει κάτι, όμως, γιατί έχουμε κάνει τη μισή δουλειά. Πρέπει τώρα να κάνουμε την άλλη μισή. Δεν έχω πάρει Κύπελλο στα χρόνια που είμαι στην ομάδα, οπότε θα είναι έξτρα κίνητρο για μένα, να το κατακτήσουμε».

Για το αν επηρεάζει τον Ολυμπιακό η ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Υπάρχει αυτό στο μυαλό μας, αλλά θα είναι διαφορετικός αγώνας αυτός. Εδώ κρίνεται ένα τρόπαιο. Είναι τελικός χωρίς αύριο. Ο νικητής παίρνει κούπα και ο χαμένος πάει σπίτι του. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη».

Για το αν με τις πρόσφατες καλές τους εμφανίσεις οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει να ξεπερνούν το κακό διάστημα που είχαν: «Συμφωνώ απόλυτα. Είμαστε σε καλό δρόμο και το δείξαμε με τις εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν εφησυχαζόμαστε. Είναι ένας ματς και ο χαμένος πάει σπίτι του. Θέλουμε πολύ να πάρουμε την πρώτη κούπα της χρονιάς».

Για το γεγονός ότι θα έχει μαθητές στις κερκίδες: «Θα είναι κάτι διαφορετικό, αλλά μας αρέσει με τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι ευκαιρία να έχουμε ήσυχο ματς χωρίς κινδύνους. Καταλαβαίνω την ομοσπονδία που κάνει αυτό πράγμα. Θέλουμε τον κόσμο, αλλά θα είναι μία καλή εμπειρία για εμάς και για τα παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x