NBA

Μάνατζερ Αντετοκούνμπο στον ΣΠΟΡ FM: «Από πέρυσι προετοίμαζε τον Giannis ο Κιντ»

Ο Τζέισον Κιντ προετοίμαζε από την περσινή σεζόν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το νέο συμβόλαιο με τους Μπακς, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο μάνατζερ του Giannis, Γιώργος Πάνου.

Δεν προσθέτει πίεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο το νέο μυθικό συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Μπακς, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πάνου.

Ο γνωστός μάνατζερ αποκάλυψε πως ο Τζέισον Κιντ προετοίμαζε από την περσινή σεζόν τον Giannis για την εξέλιξη αυτή, κάνοντας εξαιρετική δουλειά πάνω του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πάνου, στον Τόλη Κοτζιά και στην εκπομπή «Solo Basket»:

Για το νέο συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς: «Όλα καλά. Ήρθαν οι συμπαίκτες και η οικογένειά του να τον συγχαρούν. Προχωράμε».

Για το πώς το έχει ζήσει ο Giannis: «Μπορεί να ακουστεί μη ρεαλιστικό αλλά έτσι είναι. Εμείς το ξέραμε από την Πέμπτη το απόγευμα. Η ομάδα έχει προαιρετικές προπονήσεις αυτόν τον καιρό, καθώς οι επίσημες ξεκινούν την άλλη Δευτέρα. Ο Γιάννης είναι εδώ πάνω από έναν μήνα. Δουλεύει σκληρά με διπλές προπονήσεις. Την Πέμπτη δώσαμε τα χέρια σε αυτό το νούμερο και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και κανείς δεν περίμενε βέβαια να έχει προπόνηση το απόγευμα. Το παιδί, όμως, έκανε κανονικά προπονήσεις μέχρι σήμερα. Για εκείνον δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η καθημερινότητά του δεν έχει αλλάξει καθόλου. Το ποσό αυτό –όπως είπε ο ίδιος- αποτελεί μία ασφάλεια για τον ίδιο και την οικογένειά του, ώστε να συνεχίσει να παλεύει μέσα στο γήπεδο. Και θα συνεχίσει να το κάνει για να δικαιώσει εκείνους που τον πίστεψαν».

Για το αν ο «Greek Freak» του είπε κάτι ξεχωριστό: «Απλά συζητούσαμε για την πίεση που μπορεί να έχει. Μου λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πιεστεί από κανέναν. Πόσω μάλλον οι αριθμοί. “Βάζω πίεση στον εαυτό μου και μου είναι αρκετή”, μου είπε. Αυτά τα χρήματα είναι μία ασφάλεια για να συνεχίσει με καθαρό μυαλό να κάνει αυτό που κάνει. Ο Κιντ προσπαθεί να τον προετοιμάσει από πέρυσι σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι εύκολο να είσαι leader σε μία ομάδα και νομίζω ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά πάνω στον Γιάννη, γι’ αυτό και εκείνος τον ευχαρίστησε προσωπικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x