Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Η ΑΕΚ σήμερα έκανε αυτό που έπρεπε»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά τη νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ κόντρα στο Ρέθυμνο τόνισε πως αποτελούσε υποχρέωση η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. «Δεν έμεινα ευχαριστημένος», πρόσθεσε.

Ικανοποιημένος μόνο από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. Ο κόουτς της ΑΕΚ τόνισε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος κυρίως από τα όσα είδε στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά:


«Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το Ρέθυμνο, σήμερα δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας και πήραμε μια νίκη που έπρεπε να πάρουμε. Από εκεί και πέρα δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτά που είδα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στην επίθεση προσπαθούμε να παίξουμε γρήγορα, αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να διαβάζουμε σωστά τις καταστάσεις. Στην άμυνα επίσης κάναμε αρκετά λάθη»

Εξηγώντας γιατί ο Μούντι έκανε τόσο μεγάλη ζημιά στο πρώτο ημίχρονο, ανέφερε: «Επαιζαν με χαμηλά σχήματα, εμείς πήγαμε στις αλλαγές στα πικ εν ρολ κι αυτό δεν μας βγήκε. Επίσης σκόραραν αρκετά στο τρανζίσιον, γιατί κάναμε λάθη στην επίθεσή μας. Το Ρέθυμνο παίζει πολύ στον πρωτεύοντα αιφνιδιασμό, αν δεν έχεις καλή επίθεση, το εκμεταλλεύεται».

Απαντώντας, τέλος, στο αν αισθάνεται ικανοποιημένος από το βαθμό ετοιμότητας της ΑΕΚ, δήλωσε: «Αν με ρωτούσες στο πρώτο ημίχρονο, θα σου έλεγα πως δεν είμαι ευχαριστημένος. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, έμεινα ευχαριστημένος. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτό τον καιρό. Ούτε κι εμείς, Όμως βλεπω ότι τα παιδιά συνηθίζουν αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και μένει να δούμε τι θα γίνει στα επίσημα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x