Ευρώπη

Μανωλόπουλος: «Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα και την κούραση»

Στην κακή εκκίνηση και στην κούραση των περισσότερων παικτών μετά το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την ήττα της «Ένωσης» από τη Στρασμπούρ.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως αντιμετώπισαν μια καλοδουλεμένη ομάδα και θεωρεί πως στα τελευταία λεπτά έχασαν την ευκαιρία να νικήσουν με το χαρακτήρα που έδειξαν. Στάθηκε στις κακές επιλογές στην επίθεση και ευχαρίστησε τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στη Γαλλία.

Αναλυτικά: «Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Στρασμπούρ είναι πολύ καλοδουλεμένη ομάδα. Πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες μας ήταν κουρασμένοι από το παιχνίδι της Κυριακής και το ταξίδι. Θεωρώ ότι είχαμε ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι, γιατί κάναμε τεράστια προσπάθεια στα τελευταία λεπτά.

Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι και αυτό δεν πρέπει να το κάνεις εδώ. Στην επίθεση δεν ήμασταν καλοί. Στο τέλος, δείξαμε χαρακτήρα και προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Σχεδόν το καταφέραμε, αλλά δεν μπορείς να κερδίζεις παιχνίδια με τέτοια αρχή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε και εδώ και σε κάθε σημείο που παίζουμε στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x