Ως ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου οι παίκτες της ΑΕΚ να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι την φετινή σεζόν, χαρακτήρισε την φετινή χρονιά στην οποία θα συμπληρωθούν 50 έτη από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως η Ένωση δεν είναι ακόμα έτοιμη και πως δεν υπάρχει καμία διάθεση υποτίμησης ενόψει της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα για την πρεμιέρα της φετινής Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στο esake.gr:

Ιδιαίτερη χρονιά για την ΑΕΚ

Φίλες και φίλοι,

Ξεκινάει το Πρωτάθλημα. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι ως ομάδα, όπως συμβαίνει πάντα στις πρεμιέρες, ωστόσο, είμαστε διατεθειμένοι να μην κάνουμε τα εύκολα δύσκολα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά και θα γίνει το αυτονόητο.

Τα πρώτα δείγματα γραφής τα βλέπει όλος ο κόσμος. Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία. Όλα πήγαν καλά. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία να αποκτήσουμε καλύτερη χημεία. Προχωράμε. Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τα Τρίκαλα. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας. Το έχουμε αποδείξει αυτό και κατά την περασμένη περίοδο.

Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για μας, δεδομένου, ότι θα γιορτάσουμε με διαφόρους τρόπους και με αποκορύφωμα την ταινία «1968» τα 50χρονα από τη μεγάλη επιτυχία στο Καλλιμάρμαρο. Έχουμε λοιπόν ακόμη ένα κίνητρο για να τα δώσουμε όλα και να είμαστε ακόμη πιο σοβαροί για να φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι πάντα όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Σας ευχαριστώ

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ