Ελλάδα

Με ίωση ο μισός Ολυμπιακός!

Αρκετούς «πονοκεφάλους» έχει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενόψει του ματς με τον Κολοσσό για τους «8» του Κυπέλλου, καθώς η ίωση έχει… θερίσει τον μισό Ολυμπιακό! Εκτός ο Αθηναίου, παίζεται του Λοτζέσκι!

Η ίωση «χτύπησε» τον μισό Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν μετ’ εμποδίων την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (5/10, 16:00), για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αντιμετωπίζει πολλούς «πονοκεφάλους».

Στα ευχάριστα νέα, η επιστροφή του Ντάνιελ Χάκετ από την Ιταλία, όπου είχε πάρει ειδική άδεια για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του που έφερε στον κόσμο την κόρη τους. Ο 28χρονος γκαρντ προπονήθηκε κανονικά, οπότε ο κόουτς των πρωταθλητών είναι σε θέση να τον υπολογίζει.

Από ‘κει και πέρα, όμως, ξεκινούν τα προβλήματα. Οριστικά εκτός από το παιχνίδι με τους Ροδίτες θα είναι ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Απών από την προπόνηση της Τρίτης (4/10) ήταν και ο Ματ Λοτζέσκι, αλλά η συμμετοχή του στο ματς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Τέλος, από ίωση ταλαιπωρούνται οι Δημήτρης Αγραβάνης, Πάτρικ Γιανγκ, Κώστας Παπανικολάου, Κεμ Μπιρτς και Έρικ Γκριν, ωστόσο γυμνάστηκαν κανονικά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x