Ελλάδα

Με μία απουσία στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ

Ο Ζάνις Πέινερς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Τρίτης με την Όλντενμπουργκ.

Δεν έπαιξε απέναντι στα Τρίκαλα, δεν θα παίξει ούτε κόντρα στην Όλντενμπουργκ, την Τρίτη (22/11) ο Ζάνις Πέινερς. Ο Λετονός άσος δοκίμασε να προπονηθεί σήμερα, ωστόσο δεν τα κατάφερε κι ως εκ τούτου δεν θα ταξιδέψει για Γερμανία.

Οι υπόλοιποι παίκτες του «δικεφάλου του βορρά» ακολούθησαν το αναμενόμενο πρόγραμμα με βίντεο και προπόνηση τακτικής και αύριο νωρίς το πρωί θα αναχωρήσουν από Θεσσαλονίκη. Η αποστολή θα πετάξει στις 08:15 και μέσω Φρανκφούρτης αναμένεται να φτάσει στη Βρέμη στις 13:25, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Όλντενμπουργκ.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Σούλης Μαρκόπουλος θα προπονήσει τους παίκτες του στην EWE Arena, ενόψει του αγώνα την επομένη, για την έκτη αγωνιστική του μπασκετικού Champions League.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι εξής: Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης, Τσόχλας, Τέιλορ, Μιλιένοβιτς, Γλυνιαδάκης, Καραμανώλης, Σάιμπερ, Μπράιαντ, Καμάρας, Κλάντον

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x