Euroleague

Με μπλουζάκια Χάνεϊκατ οι παίκτες της Χίμκι στο ματς με τον Ολυμπιακό

Έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον Τάιλερ Χάνεϊκατ θα αποτίσουν οι παίκτες της Χίμκι, καθώς θα φορούν μπλουζάκια με το όνομά του, λίγο πριν το τζάμπολ του ματς με τον Ολυμπιακό.

Το καλοκαίρι που πέρασε, η Χίμκι αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, υπέστησαν ένα δυνατό σοκ, εξαιτίας του θανάτου του Τάιλερ Χάνεϊκατ.

Η ομάδα της Μόσχας, λοιπόν, θα τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου φόργουορντ στο ματς με τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας, καθώς οι παίκτες της θα φορέσουν μπλουζάκια με το όνομά του λίγο πριν το τζάμπολ και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης.

«Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης, οι παίκτες της Χίμκι θα φορούν μπλουζάκια με το όνομα του Χάνεϊκατ. Ο Τάιλερ ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας, ενώ θέλαμε να παραμείνει και φέτος στη Χίμκι. Όλοι στην ομάδα, από τη διοίκηση μέχρι τους φιλάθλους τον αγαπούσαμε πολύ και γι’ αυτό κάναμε και μία μικρή τελετή στη μνήμη του. Ήταν μία μεγάλη τραγωδία και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μεταφέρουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα», ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάχοφ, στην ιστοσελίδα «iz.ru».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x