Ευρώπη

Με το ένα πόδι στην έξοδο ο Μπαρτζώκας

Δυσοίωνο προδιαγράφεται το μέλλον του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά και την ήττα από την Βαλένθια που σήμανε το τέλος της φετινής σεζόν για τους «μπλαουγκράνα».

Πιο πιθανό από ποτέ μοιάζει πλέον το σενάριο αποχώρησης του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» γνώρισαν σήμερα την ήττα από την Βαλένθια, η οποία σήμανε και τον αποκλεισμό τους από την προημιτελική φάση των play off μετά από 25 χρόνια σφραγίζοντας έτσι μια από τις αποτυχημένες σεζόν στην ιστορία του συλλόγου.

Λίγη ώρα μετά ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Νάτσο Ροντρίγκεθ σχολιάζοντας το πλάνο των Καταλανών ενόψει της επόμενης σεζόν, αποκάλυψε πως η διοίκηση μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα τεχνικό στην οποία θα αναλυθούν τα αίτια της φετινής αποτυχίας.

Στην συνάντηση αυτή από ότι φαίνεται θα κριθεί το αν ο 51χρονος προπονητής θα συνεχίσει να βρίσκεται και του χρόνου στην Βαρκελώνη ή θα αποχωρήσει αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με το δεύτερο σενάριο να μοιάζει το πιθανότερο τη δεδομένη στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x