Ευρώπη

Φοράει το ευρωπαϊκό του κουστούμι ο Άρης!

Την πρωταθλήτρια Πολωνίας, Ζιελόνα Γκόρα, υποδέχεται ο Άρης (19:30) στο «Nick Galis Hall», για την πρώτη αγωνιστική του FIBA Champions League.

Το εμπόδιο της νταμπλούχου Πολωνίας, Ζιέλονα Γκόρα, καλείται να ξεπεράσει ο Άρης στον πρώτο φετινό του αγώνα για το FIBA Champions League, μία αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο Αλεξάνδρειο.

Οι «κίτρινοι» επιθυμούν να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας από τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την Basket League και με τη στήριξη του κόσμου τους, στοχεύουν σε θετική εκκίνηση. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Πετγουέι και Μοράντ, οι οποίοι προπονήθηκαν σε συντηρητικό ρυθμό.

«Η Ζιέλονα Γκόρα είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα, που έχει δύο χρόνια τον ίδιο προπονητή. Γνωρίζουμε πως το παιχνίδι θα έχει πολλές δυσκολίες, αλλά εμείς φτιάχνουμε ομάδα που σε κάθε παιχνίδι θα βελτιώνεται.

Είναι δεδομένο πως θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας τόσο στη διάρκεια του παιχνιδιού όσο και τους πρώτους μήνες της σεζόν αλλά αν δυναμώσουμε πνευματικά θα μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε
» τόνισε ο προπονητής του Άρη, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x