NBA

Μεγάλη νίκη του Μίτσελ στον διαγωνισμό καρφωμάτων!

Με μεγάλη έμπνευση και τη φανέλα του Βινς Κάρτερ ο Μίτσελ νίκησε στον διαγωνισμό καρφωμάτων του εφετινού All Star Weekend.

Από τα ξημερώματα ο Ντόνοβαν Μίτσελ καρφώνει καλύτερα από κάθε άλλον στον ΝΒΑ και μάλιστα έχοντας και τα διαπιστευτήρια.

Αυτά του νικητή του διαγωνισμού καρφωμάτων.

Ο ρούκι των Τζαζ έκανε μια θαυμάσια... παράσταση και με τη φανέλα του Βινς Κάρτερ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής, έχοντας απέναντί του τον Λαρι Νανς στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι ο Ολαντίπο και ο Σμιθ δεν μπόρεσαν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Ο πρώτος έκανε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες ενώ ο δεύτερος επέλεξε μια safe αλλά καθόλου εντυπωσιακή επιλογή καρφώματος μην λαμβάνοντας μεγάλη βαθμολογία. Την ίδια στιγμή ο Μίτσελ αποφάσιζε να σηκώσει και δεύτερη μπασκέτα για να χτυπήσει την μπάλα στο ταμπλό της και να την πιάσει στον αέρα για να καρφώσει.

Στην δεύτερη προσπάθεια ο Μίτσελ πέρασε πάνω από τρία άτομα για να καρφώσει και να πάρει το 50άρι. Ο Νανς πήρε 49 επιλέγοντας να περάσει κάτω από την μπάσκετ για να καρφώσει. Ο Ολαντίπο φόρεσε τη μάσκα του Black panther και ο Σμιθ έκανε περιστροφή γύρω από τον εαυτό του και πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια για να πάρει 50άρι.

Στον τελικό ο Νανς ξεκίνησε με ένα 46άρι μετά από ένα δυνατό κάρφωμα, ενώ ο Μίτσελ ήταν πιο εντυπωσιακό και πήρε το 50άρι. Το δεύτερο κάρφωμα του Νανς όμως ήταν απίστευτο... Έστειλε την μπάλα στο ταμπλό, άλλη μια όντας στον αέρα και κάρφωσε για πάρει 50 βαθμούς. Η απάντηση του Μίτσελ όμως ήταν τέτοια που του έδωσε τη νίκη, φορώντας μάλιστα και την φανέλα του Βινς Κάρτερ...

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ (1η προσπάθεια)
Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ) - 48
Βίκτορ Ολαντίπο (Ιντιάνα Πέισερς) - 31
Ντένις Σμιθ (Ντάλας Μάβερικς) - 39
Λάρι Νανς Τζ. (Κλίβελαντ Καβαλίερς) - 44
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ (2η προσπάθεια)
Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ) - 50 (σύνολο 98)
Λάρι Νανς Τζ. (Κλίβελαντ Καβαλίερς) - 49 (93)
Βίκτορ Ολαντίπο (Ιντιάνα Πέισερς) - 40 (71)
Ντένις Σμιθ (Ντάλας Μάβερικς) - 50 (89)
ΤΕΛΙΚΟΣ
Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ) - 50 & 48 (σύνολο 98)
Λάρι Νανς Τζ. (Κλίβελαντ Καβαλίερς) - 46 & 50 (96)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x