Ευρώπη

«Μέλι» Κουρτινάιτις για Μαυροκεφαλίδη: «Τον είχαμε ανάγκη»

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις έπλεξε το εγκώμιο του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που θα αγωνίζεται πλέον υπό τις οδηγίες του στη Λιέτουβος Ρίτας.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη μίλησε ο Ρίμας Κουρτινάιτις. Ο Λιθουανός τεχνικός της Λιέτουβος Ρίτας παρουσιάστηκε βέβαιος πως ο 33χρονος άσος θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του και αποκάλυψε πως τον ήθελε κι όταν ήταν στον πάγκο της Χίμκι.

«Είναι πολύ έμπειρος παίκτης επειδή έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο αρκετά χρόνια. Είναι πολύ έξυπνος παίκτης, με μεγάλη επιθυμία για τη νίκη και μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις. Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός, αλλά είναι σπουδαίος στον τομέα των ριμπάουντ. Πριν φύγει για την Κίνα, είχε εντυπωσιακούς αριθμούς με την ΑΕΚ. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι παίκτης που βρίσκεται πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο. Τον ήθελα από τότε που ήμουν στην Χίμκι. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσει το παιχνίδι μας και τον είχαμε ανάγκη. Ο Μαυροκεφαλίδης δεν έψαχνε απλώς μία ομάδα για να παίξει. Ήθελε νίκες. Κι ένας τέτοιος παίκτες θα μας φανεί εξαιρετικά χρήσιμος. Δεν περιμένω να παίξει στα επόμενα ματς. Έχει ακόμα πολλά να μάθει για την ομάδα. Δεν θα τον πιέσουμε. Δεν βιαζόμαστε μέχρι να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται», δήλωσε ο Κουρτινάιτις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x