Euroleague

Μέμος Ιωάννου στον ΣΠΟΡ FM: «Οι προσθήκες του ΠΑΟ στην περιφέρεια ήταν ελλιπείς»

Στον ΣΠΟΡ FM και στους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο μίλησε ο Μέμος Ιωάννου, με αφορμή, φυσικά, το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα. Τι είπε για την περιφέρεια των «πράσινων».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μέμος Ιωάννου στους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο στον ΣΠΟΡ FM:

Για το αν… χωράνε προβλέψεις για ένα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Ποιος μπορεί να προβλέψει; Είναι και το τάιμινγκ τέτοιο. Δύσκολα μπορεί να προβλέψει κάποιος τι θα δούμε το βράδυ. Βασικά, για καμία ομάδα της Ευρωλίγκας δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Οι περισσότερες ''ψάχνονται'' ακόμα. Στον… δρόμο προσπαθούν να βρουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Είναι νωρίς, γίνονται ζυμώσεις ακόμα και θα βλέπουμε απρόβλεπτα αποτελέσματα σε πολλά παιχνίδια».

Για τις απουσίες των δύο ομάδων: Πολλές φορές καθορίζουν αποτελέσματα οι απουσίες. Ο Ολυμπιακός έχει, φυσικά, την απουσία του Σπανούλη. Το θέμα του, πάντως, είναι να εγκλιματιστούν και οι Αμερικανοί μες στην ομάδα».

Για το αν πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στο «5»: «Βασικά, εγώ πιστεύω πως οι προσθήκες του Παναθηναϊκού στην περιφέρεια είναι ελλιπείς. Αυτό που είχε στο μυαλό του ο Πασκουάλ και δούλευε την περσινή σεζόν, δεν μπορεί να το κάνει φέτος. Είναι πολύ… ελαφριές οι προσθήκες, ειδικά αμυντικά, σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Οπότε, να το φορτώσουμε και αυτό στον Καλάθη. Οι ψηλοί καμιά φορά εκτίθενται και από την αδυναμία των κοντών».

Τέλος, σημείωσε: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο βάθος σε ό,τι αφορά τους Έλληνες παίκτες. Ρόμπερτς και Τόμσον θα είναι και βαρόμετρο στην Ευρωλίγκα», ενώ είπε για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη: «Θα είναι ίσως και παραπάνω η πίεση αύριο. Είναι πολλά τα Ολυμπιακός-ΠΑΟ, ενώ τα ΠΑΟΚ-Άρης πολύ λιγότερα. Ενδέχεται, δηλαδή, να μη συναντηθούν στα πλέι οφ. Είναι μεγάλο ματς για τη Θεσσαλονίκη, που ζει και αναπνέει για αυτό. Από τη μία έχουμε έναν ΠΑΟΚ, που προσπάθησε να κάνει ένα καλό ρόστερ και από την άλλη τον Άρη, που μέσα από τα προβλήματά του, κουβαλάει τη φανέλα, για να αντισταθμίσει την ποιότητα άλλων ομάδων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x