Ευρώπη

«Μένουν Ντε Κολό και Βέσελι στην Φενέρ»

Παίκτες της Φενέρμπαχτσε παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, θα παραμείνουν τη νέα σεζόν Νάντο Ντε Κολό και Γιάν Βέσελι, όπως αναφέρει το Eurohoops.

Η Φενέρμπαχτσε διανύει ένα «περίεργο» καλοκαίρι, καθώς μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έπειτα από επτά χρόνια, το μέλλον πολλών παικτών ήταν στον «αέρα».

Η παραμονή του Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι και η πρόσληψη του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στην τεχνική ηγεσία, αλλά κυρίως το υψηλό αν και μειωμένο διαθέσιμο μπάτζετ, έχει αλλάξει άρδην τα δεδομένα. Όπως ανέφερε ο Νίκος Βαρλάς από το Eurohoops, οι Νάντο Ντε Κολό και Γιαν Βέσελι, θα παραμείνουν κανονικά στην ομάδα καθώς έχουν συμβόλαιο, παρά το έντονο ενδιαφέρον από Βαλένθια και Μπαρτσελόνα και την φημολογούμενη αποχώρησή τους.

Έτσι, δύο από τις τρεις περιπτώσεις παικτών που το μέλλον τους ήταν αμφίβολο (ο τρίτος ήταν ο Ντατόμε που αποχώρησε για την Αρμάνι Μιλάνο) μένουν στην Κωνσταντινούπολη. Τις επόμενες ημέρες, θα ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος έχει συμβόλαιο, αλλά έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και έχει ξεκαθαρίσει στην τουρκική ομάδα πως επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x