NBA

Μέτα Γουόρλντ Πις: «Μπορώ ακόμα να αγωνιστώ»

Πεπεισμένος πως μπορεί ακόμα να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ του ζητηθεί, είναι ο φόργουορντ των Λος Άντζελες, Μέτα Γουόρλντ Πις, κι εκνευρίζεται με όποιον υποστηρίζει το αντίθετο.

Ο Μέτα Γουόρλντ Πις αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στους Λος Άντζελες Λέικερς, χωρίς, όμως, να αποδώσει τα μέγιστα, καθώς είχε 5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ.

Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε πως μπορεί ακόμα να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ και περιμένει προτάσεις, ενώ αναφέρει και τι είναι αυτό που τον εκνευρίζει στην άποψη του κόσμου: «Το ΝΒΑ ανέκαθεν ήταν προτεραιότητά μου. Περιμένω τις ομάδες. Μπορώ ακόμα, δεν τίθεται ερώτημα. Αλλά, ξέρεις, κάποιες φορές, δεν είναι η σειρά σου. Τι να κάνεις... Δε θα απογοητευτώ, θα το πάρω διαφορετικά. Φέτος στους Λέικερς θα μπορούσα να 'χω 15-20 πόντους μέσο όρο, άνετα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Το μόνο που μ' ενοχλεί είναι πως όλοι νομίζουν πως δε μπορώ να παίξω πια. Πρέπει κι ο κόσμος να καταλάβει πως δεν εξαρτάται από εμένα. Είναι εκνευριστικό ν' ακούς απ' τον κόσμο "Έλα πίσω στη Νέα Υόρκη, έλα στο Σικάγο. Γιατί δεν έπαιξες;". Είναι εκνευριστικό κάποιες φορές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x