Μουντομπάσκετ 2014

«Μια από τα ίδια…»

Απογοητευμένος για τον τρόπο που έχασε σε ένα ακόμη ματς η ομάδα του εμφανίστηκε ο προπονητής των Φιλιππίνων, Τσοτ Ρέγες.

Τρίτο παιχνίδι που φάνηκε να έχει στα χέρια της έχασε η ομάδα των Φιλιππίνων και ο προπονητής της, Τσοτ Ρέγες, δεν μπορούσε παρά να εμφανιστεί αποκαρδιωμένος μετά την ήττα από το Πουέρτο Ρίκο.

Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Σε κάθε παιχνίδι που παίξαμε είχαμε την μπάλα στα χέρια μας για τη νίκη και δεν τα καταφέραμε. Το ίδιο με Αργεντινή, με Κροατία και τώρα με Πουέρτο Ρίκο… Ο Μπαρέα μάς έκανε μεγάλη ζημιά. Είναι παίκτης επιπέδου ΝΒΑ και μας πλήγωσε με διάφορους τρόπους. Ίσως να είμαστε άπειροι σε τέτοιες καταστάσεις, όχι μόνο οι παίκτες μου, αλλά ίσως κι εγώ σαν προπονητής. Παλέψαμε, οι παίκτες μου προσπάθησαν, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό. Ζητάμε συγγνώμη που δεν μπορέσαμε και πάλι να χαρίσουμε στους Φιλιππινέζους φιλάθλους μια νίκη. Τα περιθώρια λάθους που έχουμε σαν ομάδα είναι πολύ μικρά. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε ξανά σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και τότε να είμαστε πιο έτοιμοι. Δυστυχώς η εμπειρία δεν διδάσκεται, ούτε αυξάνεται με την προπόνηση», δήλωσε ο προπονητής των ηττημένων.

Ο Γκέιμπ Νόργουντ από πλευράς παικτών είπε: «Το ίδιο σενάριο για ένα ακόμη παιχνίδι. Δεν βάλαμε τα σουτ στο τέλος, αναλαμβάνω κι εγώ την ευθύνη που μου αναλογεί καθώς ο Μπαρέα ισοφάρισε σε 70-70 με τρίποντο πάνω σε δική μου άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x