Ελλάδα

Μήτογλου: «Ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου» (pic)

Ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως αποτελεί και επίσημα παίκτη του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Κώστας Μήτογλου στο αντίο του προς το Wake Forest.

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό ποστάρισμα στο Instagram επέλεξε να γράψει το τελευταίο κεφάλαιο της παρουσίας του στο Wake Forest ο Κώστας Μήτογλου.

Ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συμπαίκτες και προπονητές του, καθώς αυτοί ήταν που τον βοήθησαν να ωριμάσει ως άνδρας και μπασκετμπολίστας.

«Με αυτό το post θα ήθελα να ανακοινώσω ότι θα πάω στον Παναθηναϊκό, ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Θέλω να ευχαριστήσω από το βάθος της καρδιάς μου τους φίλους των Demon Deacon, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου και κυρίως τους προπονητές μου, που με βοήθησαν να ωριμάσω ως άνδρας και μπασκετμπολίστας. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα. Ξεχωριστά ευχαριστώ και στην ελληνική κοινότητα του Winston - Salem για την τεράστια υποστήριξή τους. Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου. Wake Forest για πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου. Σε ευχαριστώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x