Ελλάδα

Μητρούδης στον ΣΠΟΡ FM: «Ας κάνει πρώτα ομάδα και ας αφήσει τις μαγκιές ο Λάσκαρης»!

Λάβρος κατά του Νίκου Λάσκαρη εμφανίστηκε στον ΣΠΟΡ FM ο Θεόφιλος Μητρούδης! «Ένα δις για αθλητικό κέντρο δεν έχει ούτε ο Γιαννακόπουλος. Να φτιάξει ομάδα πρώτα», είπε ο παλιός πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

Ατάκες… φωτιά από τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Άρης, Θεόφιλο Μητρούδη, για τον νυν, Νίκο Λάσκαρη!

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, «Έφεση της Τρίτης», με αφορμή το θέμα που έφερε στο «φως» η «Δίκη στον ΣΚΑΪ», για την κατάσχεση 60 εκατομμυρίων από την περιουσία του κ. Λάσκαρη, ο κ. Μητρούδης εμφανίστηκε… λάβρος!

Αρχικά, δήλωσε: «Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω; Ό,τι και να λέγεται, εκείνο που μετράει είναι τα γεγονότα. Αν είναι γεγονός ότι έχουν κατασχεθεί 60 εκατομμύρια ευρώ από την περιουσία του κ. Λάσκαρη, τότε υπάρχει φοβερό πρόβλημα. Αφενός, διότι κανείς δεν μπορεί να επενδύσει στον σύλλογο και αφετέρου, γιατί δεν ξέρουμε πού ανήκει ο Άρης αύριο! Δεν μπορεί κανένας βάλει τον Άρη σε κίνδυνο… Ο Άρης είναι η ζωή μας, είναι ιδέα»!

Για το αθλητικό κέντρο, που ο Νίκος Λάσκαρης τόνισε στη «Δίκη του ΣΚΑΪ» ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία, κάνοντας λόγο για επένδυση 1 δις ευρώ, σημείωσε: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, του φίλου μου, του Παύλου, δεν έχει 1 δις για να φτιάξει αθλητικό κέντρο στον Παναθηναϊκό! Η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν έχει τα χρήματα για ένα τέτοιο κέντρο… Και ο δικός μας στον Άρη βάζει 1,5 εκατ. τον χρόνο!

Εδώ έκανε παζάρι με τον προπονητή μας, αντί για 100.000 ευρώ, να του δώσει 80! Και εξάλλου, δεν μπορεί ο πιο ακριβός μας παίκτης να έχει 200 χιλιάρικα και να σου παίρνει η ΑΕΚ τον Μιλόσεβιτς, επειδή έδωσε 20 παραπάνω. Ας κάνει πρώτα ομάδα, να νικήσει τους γίγαντες και μετά να λέει για αθλητικά κέντρα… Δεν μπορεί να κάνει μαγκιές
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x