Ελλάδα

Μιχάλογλου: «Υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Μία νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θέλει ο Κόροιβος Αμαλιάδας προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία και ο Αντώνης Μιχάλογλου ελπίζει αυτή να έρθει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Υποχρεωμένος να παλέψει για τη νίκη μέσα στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ, είναι ο Κόροιβος Αμαλιάδας, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αντώνης Μιχάλογλου.

Το blog του Αντώνη Μιχάλογλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους!

Ο "τελικός" με το Ρέθυμνο πέρασε για μας, δεν μπορέσαμε να κάνουμε τη νίκη που θέλαμε και το μόνο καλό στην υπόθεση αυτή, είναι ότι ακόμα η τύχη της ομάδας είναι στα χέρια μας κι αυτό διότι αν κάνουμε μια νίκη στις δυο τελευταίες αγωνιστικές ο Κόροιβος παραμένει στη μεγάλη κατηγορία.

Τώρα ταξιδεύουμε στην Θεσσαλονίκη για ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να κυνηγήσουμε τις οποίες ελπίδες έχουμε για θετικό αποτέλεσμα εκεί, γι’ αυτό δουλέψαμε πολύ συγκεντρωμένα και δώσαμε μεγάλη βάση στην τακτική μας.

Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει εύκολα η δύσκολα γιατί έχει πολύ ποιοτικούς παίχτες και είναι μεγάλη ομάδα. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να έχουμε υπομονή και συγκέντρωση για σαράντα λεπτά μένοντας στο πλάνο μας και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x