Euroleague

Μονρό στο sport-fm.gr: «Έχει σπουδαίους παίκτες ο Ολυμπιακός-Εξαιρετικό το επίπεδο της Ευρωλίγκας»

Σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr, ο Γκρεγκ Μονρό εκθείασε τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ, ενώ μίλησε για το υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας της «πρωτόγνωρης» για αυτόν Ευρωλίγκας.

Μετά από 632 παιχνίδια επτά χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στα παρκέ του NBA, ο νούμερο 7 draft pick του 2010 Γκρεγκ Μονρό, αποφάσισε να «ταράξει τα νερά» του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να μετακινηθεί στη Μπάγερν Μονάχου για μια νέα αρχή και διαφορετικές εμπειρίες.

Στο πλαίσιο της εκτός έδρας αναμέτρησης των Γερμανών απέναντι στον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, όπου οι Πειραιώτες πήραν την νίκη με 89-72, ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ μίλησε στο sport-gm.gr για το παιχνίδι απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Επίσης αναφέρθηκε στους σπουδαίους παίκτες που διαθέτει το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, κάνοντας ειδική αναφορά στους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Τέλος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκας στην οποία συμμετέχει για πρώτη χρονιά, ενώ δήλωσε χαρούμενος για την ζωή στην Βαυαρική πρωτεύουσα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκρεγκ Μονρό στον Χρήστο Κατριμουστάκη:

Για την ήττα από τους «ερυθρόλευκους»: «Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά και είχε μεγάλη ευστοχία στα σουτ που επιχείρησε. Όταν πέτυχε κάποια σερί συνεχόμενων πόντων εμείς δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε και δικαιολογημένα χάσαμε το παιχνίδι. Γενικότερα θα έπρεπε να ήμασταν πιο βελτιωμένοι για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο και δεν το κάναμε».

Για το τι ξεχώρισε αγωνιστικά στον Ολυμπιακό: «Είναι κοντρολαρισμένη και ισορροπημένη ομάδα, έχουν σπουδαίους παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και ο Μιλουτίνοφ. Σαν σύνολο καταφέρνουν να πιέσουν αποτελεσματικά πάνω στον χειρισμό της μπάλας στο αμυντικό κομμάτι, ενώ επιθετικά διαθέτουν αρκετούς αθλητές που μπορούν ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για κάτι καλό».



Για την Ευρωλίγκα και την ζωή στο Μόναχο: «Στην Ευρωλίγκα αγωνίζονται πάρα πολύ καλοί παίκτες, οι ομάδες είναι αρκετά δυνατές και σε υψηλό επίπεδο. Κάθε ματς είναι και μια διαφορετική μάχη, οπότε επιβάλλεται να δίνουμε το καλύτερό μας εαυτό κάθε βράδυ. Εγώ προσπαθώ πάντα να τα δίνω και να κερδίζω τα πάντα. Η ζωή στην Γερμανία είναι εξαιρετική, οι άνθρωποι με έχουν «αγκαλιάσει» και νιώθω υπέροχα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x