Ελλάδα

Μούρτος: «Οδηγός για εμάς το ματς με τον Προμηθέα»

Να συνεχίσει να δείχνει την εικόνα που παρουσίασε στο περασμένο ματς με τον Προμηθέα είναι ο στόχος του Ηφαίστου, σύμφωνα με τον Σπύρο Μούρτο.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο 28χρονος γκαρντ του Ηφαίστου στο blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Καλησπέρα σε όλους,

Προερχόμαστε από μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Προμηθέας. Όπως γίνεται αντιληπτό αυτό το αποτέλεσμα αλλά και η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε, μάς έχουν δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια στη Betshop Basket League.

Από την αρχή της σεζόν άλλωστε, γνωρίζουμε πως έχουμε καλό σύνολο, ωστόσο μας έλειπε μια τόσο γεμάτη εμφάνιση χωρίς κενά διαστήματα. Αυτό το ματς πρέπει ν' αποτελέσει οδηγό για εμάς για τον τρόπο που θα παρουσιαζόμαστε στο παρκέ, τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά στις επόμενες αναμετρήσεις.

Όλη την εβδομάδα λοιπόν, δουλέψαμε πολύ καλά για το εκτός έδρας παιχνίδι το οποίο ακολουθεί απέναντι στο Χολαργό. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία ανταγωνιστική ομάδα που θα παρουσιαστεί πιο δυνατή στο γήπεδό της. Σε καμία περίπτωση δεν μας επιτρέπεται να είμαστε χαλαροί και η αλήθεια είναι πώς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, ώστε να διεκδικήσουμε το “διπλό”.

Σε γενικές γραμμές έχουμε παρουσιάσει καλή εικόνα έως τώρα στο πρωτάθλημα αλλά μια νίκη μακριά από τη Λήμνο είναι αυτό το οποίο μας λείπει, οπότε μας δίνει κι ένα έξτρα κίνητρο το γεγονός αυτό, προκειμένου να παλέψουμε για να το πετύχουμε. Το ζητούμενο είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και μαχητικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x