Ευρώπη

«Μπαμ» από τη Βίρτους Μπολόνια, απέκλεισε τη Μιλάνο στο Κύπελλο!

Η Βίρτους Μπολόνια νίκησε 86-84 τη Μιλάνο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βανόλι, η οποία απέκλεισε τη Βαρέζε.

Στιγμές από το ένδοξο παρελθόν της βίωσε η Βίρτους Μπολόνια, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου απέκλεισε την Αρμάνι Μιλάνο, την οποία νίκησε 86-84, αν και έφτασε πολύ κοντά στην αυτοκτονία.

Η ομάδα του Σακριπάντι είχε σε μεγάλη βραδιά τους Τέιλορ (23 πόντοι), Αραντόρι (15 πόντοι), Εμπαγέ (14 πόντοι), ενώ οι πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, Μορέιρα και Πάντερ πρόσθεσαν 14 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη, για το σύνολο του Πιανιτζιάνι ξεχώρισαν οι Νάναλι (19 πόντοι), Μίτσοβ (17 πόντοι), με τον Μάικ Τζέιμς να έχει 13 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπολόνια ήταν μπροστά με 8 πόντους στα 15 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε (86-78), αλλά η Αρμάνι επιχείρησε ολική επαναφορά στο φινάλε και έφτασε πολύ κοντά στο να στείλει το ματς στην παράταση.

Νωρίτερα, η Βανόλι επικράτησε 82-73 της Βαρέζε και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Σακέτι οι Κρόφορντ, Σόντερς, που σημείωσαν 22 και 20 πόντους αντίστοιχα. Για τους ηττημένους πάλεψαν οι Σκραμπ, Αβράμοβιτς, οι οποίοι πέτυχαν 15 πόντους έκαστος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x