Ευρώπη

Μπάνκι: «Δεν είναι εύκολη η κλήρωση»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, μίλησε για την κλήρωση που είχε η ομάδα του στους ομίλους του Basketball Champions League.

Την άποψή του για την κλήρωση της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι. Ο Ιταλός χαρακτήρισε «δύσκολο» τον όμιλο, ενώ αναφέρθηκε και στο συναπάντημα με την πρώην ομάδα του, Μπάμπεργκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκα Μπάνκι στο aekbc.gr:

«Η κλήρωση δεν είναι εύκολη. Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος με δύο ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως η Μπάμπεργκ και η Χάποελ Ιερουσαλήμ που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν φέτος στο BCL, και τις εξίσου δυνατές Νίμπουρκ, Φουενλαμπράδα και Nτιζόν.

Σίγουρα, αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο στο να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί ώστε να υπερασπιστούμε επάξια το στέμμα μας. Πάντως, όλες οι ομάδες δουλεύουν τώρα, ώστε να φτιάξουν τα ρόστερ τους και καθαρή εικόνα θα έχουμε αργότερα.

Ως ομάδα αυτό, που θέλουμε να προσφέρουμε στους οπαδούς μας είναι συναρπαστικά ματς και θεαματικές νίκες σε ένα τόσο ανταγωνιστικό όμιλο».

Όσον αφορά στην προηγούμενή του ομάδα, τη Μπάμπεργκ: «Το συναίσθημα, που έχω είναι περίεργο. Μπορεί να είχα μικρή εμπειρία στον πάγκο την Μπάμπεργκ, μόλις τρεις μήνες, αλλά ήταν κάτι που απόλαυσα. Πλέον, όμως δεν την βλέπω σαν την προηγούμενη μου ομάδα, αλλά ως έναν αντίπαλο που πρέπει να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x