Ευρώπη

Μπαρτζώκας: «Δεν μετανιώνω για Μπαρτσελόνα, με σέβεται η Ευρώπη»

Καμία πρόθεση να μετανιώσει για την περσινή επιλογή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα δεν έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τόνισε πως η Ευρώπη σέβεται τον παρελθόν του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Χίμκι στο ισπανικό κανάλι TV3:


Για το αν μετάνιωσε που υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα:
«Δεν μετανιώνω που υπέγραψα στην Μπαρτσελόνα. Ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θα ήταν μία δύσκολη δουλειά. Έχω περάσει χρόνια σε αυτό το επάγγελμα και ξέρω τι συμβαίνει όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Τότε πρέπει να βρεθεί ένας υπεύθυνος και είναι πάντα πιο εύκολο να κατηγορήσεις τον προπονητή. Είμαι εξοικειωμένος με αυτό, δεν παραπονιέμαι».

Για το αν η φετινή πορεία της Μπάρσα θα επηρεάσει την καριέρα του:
«Νομίζω πως η Ευρώπη με σέβεται για το παρελθόν μου. Η πρώτη δουλειά που είχε άσχημα αποτελέσματα ήταν στην Μπαρτσελόνα. Λυπάμαι γι' αυτό».

Για τις συνθήκες δουλειάς στην Μπαρτσελόνα:
«Στο νέο μοντέλο, μου είπαν στην αρχή να συνεργαστούμε με νέους παίκτες. Τρεις μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου μου, δύο παίκτες με σπουδαίο ταλέντο, ο Σατοράνσκι και ο Αμπρίνες, πήγαν στο ΝΒΑ. Η ομάδα που είχα στο μυαλό μου δεν υπήρχε. Χάσαμε τον Ρίμπας και τον Λαβάλ για όλη τη σεζόν, τραυματίστηκε ο Ντόρσει, ο Φαβεράνι το ίδιο. Ο Ντόελμαν έπαιξε το 30% των αγώνων, ο Ναβάρο λιγότερο από το 50%. Ο Κόπονεν και ο Κλαβέρ τραυματίστηκαν επίσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x