Euroleague

Μπαρτζώκας: «Καλύτερος σε όλο το ματς ο Ολυμπιακός-Οικείο περιβάλλον το ΣΕΦ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, τα προβλήματα της Χίμκι και το χειροκρότημα από τον κόσμο.

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αναγνώρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα της Χίμκι στο ΣΕΦ.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε τη νίκη και έπαιξε καλύτερα από μας σε όλο το ματς. Είχαμε ένα πολύ φτωχό επιθετικά παιχνίδι, με όχι πολλή δημιουργία, ούτε αυτοπεποίθηση όταν σουτάραμε. Κάναμε οκτώ λάθη στο πρώτο ημίχρονο, κάποια από αυτά ανόητα, και δώσαμε εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας είναι πολύ δύσκολη και κάποιες φορές δεν μπορείς να έχεις παράπονο. Έχουμε θέματα τραυματισμών και μας απασχολούν περισσότερο και από ζητήματα τακτικής και μπάσκετ. Ο Γκιλ έπαιξε σήμερα με έντονους πόνους και θα πάει στις ΗΠΑ σε λίγες μέρες για να εξεταστεί και ενδεχομένως να υποβληθεί σε επέμβαση. Ο Σβεντ είναι εκτός ομάδας 45 μέρες, ενώ ο Κρόκερ έπαιξε με ένεση. Είναι δύσκολο για την ομάδα μας, όταν παίζει τόσα πολλά σερί ματς απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, να είναι ανταγωνιστική. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, να παραμείνουμε ενωμένοι και να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά για να δούμε στο τέλος τι μπορούμε να πετύχουμε», τόνισε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας.

Για το χειροκρότημα από τον κόσμο του Ολυμπιακού είπε: «Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Και τις προηγούμενες φορές έτσι ήταν. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω. Είναι οικείο το περιβάλλον, οικεία τα πρόσωπα και χαίρομαι που βλέπω πολλά χαμόγελα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x