Ελλάδα

Μπερτομέου: «Να μείνει κοντά μας ο Ίβκοβιτς»

Για το κενό που αφήνει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε ο Ζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος ευχήθηκε να μείνει ο Σέρβος προπονητής κοντά στο άθλημα.

Την άποψη ότι η Euroleague θέλει να εκμεταλλεύεται τις προσωπικότητες με το βεληνεκές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, εξέφρασε ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, που βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το φιλικό προς τιμήν του Σέρβου προπονητή.

«Θα γίνει ένας από τους ‘θρύλους’ μας, θέλουμε να εκμεταλλευόμαστε τέτοιες προσωπικότητες. Δεν έχουμε κατάταξη για τους legends. Θέλουμε να τιμάμε τους ανθρώπους που βοήθησαν την Euroleague. Έχουμε Έλληνες legends, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο Νίκος Γκάλης είναι στο Hall Of Fame, αλλά δεν είχε παίξει στην Euroleague. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι επίσης Euroleague Legend. Ο Ίβκοβιτς θα είναι ο πρώτος προπονητής - θρύλος που αποσύρεται. Θα λείψει σε όλους. Ήταν ένας μεγάλος αντίπαλος και ένας εξαιρετικός προπονητής. Ελπίζω ότι θα μείνει κοντά μας στο μέλλον» δήλωσε στην «Cosmote TV»:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x