Euroleague

Μπλατ: «Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Σπανούλης»

Μέρα με τη μέρα θα διαπιστώνετε ο χρόνος που θα χρειαστεί ο Βασίλης Σπανούλης για να επιστρέψει στη δράση, όπως δήλωσε ο Ντείβιντ Μπλατ. «Να τα δώσουμε όλα», τα λόγια του για το ματς με τη Μπάγερν.

Σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε το αυριανό (19/03, 21:00) με τη Μπάγερν Μονάχου για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ ο Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Είναι ξεκάθαρο ότι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Είναι σημαντικό να έχουμε συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ, είχαμε πρόβλημα με αυτό. Είναι σημαντικό. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, έχει εμπειρία, καλό σουτ και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στην πρόκληση», ήταν τα λόγια του για την αναμέτρηση.

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη, επεσήμανε: «Είναι άγνωστο πόσο θα μείνει εκτός ο Σπανούλης. Θα είναι έξω για αρκετό διάστημα, είναι δύσκολο τραυματισμός, δεν ξέρω ακριβώς πόσο, αλλά ξέρω τον Βασίλη και θα κάνει το παν να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο παρκέ. Η απουσία του Βασίλη και του Στρέλνιεκς βάζει πίεση στους άλλους, πρέπει να κάνουν βήμα μπροστά και να ανταποκριθούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x