Ελλάδα

Μπλατ: «Ιδιαίτερα τα συναισθήματα στο Αλεξάνδρειο, παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα»

Στην ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο να επιστρέφει ως αντίπαλος του Άρη στο Αλεξάνδρειο στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί των «κίτρινων» στο Παλέ.

Ο Αμερικανοισρηαλινός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του στα δύο ημίχρονα, απένειμε τα εύσημα στον Άρη για την παρουσία του και περιμένει πως θα βελτιωθεί στα επόμενα ματς, αναφέρθηκε σε Γκάλη και Σπανούλη και στάθηκε στην έλλειψη ρυθμού στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά: «Έχετε δει την ταινία Back to the future; Είμαι πίσω κι εγώ, κοιτώντας το μέλλον με μία σπουδαία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Σήμερα ο αγώνας είχε δύο ιστορίες. Η μία ήταν στο πρώτο μέρος όπου πήγαμε αρκετά καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Η δεύτερη όταν δεν παίξαμε καθόλου καλά σε καμία πλευρά.

Να δώσω τα εύσημα στον Άρη για την προσπάθεια. Είχαμε το προβάδισμα από την αρχή ως το τέλος και είναι καλό που φύγαμε από αυτό το γήπεδο με νίκη. Ο Άρης αν και δεν έχει πάρει καλά αποτελέσματα ως τώρα, θα γίνεται καλύτερος με την πάροδο του χρόνου».

Συνεχίζοντας για τα δικά του συναισθήματα, μπαίνοντας στο «Nick Galis Hall»: «Πάντα για μένα υπάρχει έντονο συναίσθημα όταν έρχομαι λόγω του Νίκου Γκάλη. Και αυτό το γήπεδο ο Άρης μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έχουν πράξει πολλά για την ιστορία και την παράδοση του ελληνικού μπάσκετ. Πάντα σκέφτομαι τον Νικ, έπαιξα εναντίον του στο κολέγιο.

Ήταν ένα σπουδαίος παίκτης στο κολέγιο και όταν ήρθε εδώ έγινε ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Νιώθω τυχερός που κι εγώ κοοουτσάρω έναν τέτοιον μεγάλο παίκτη, όπως ο Σπανούλης. Οι παίκτες γίνονται κομμάτι του μέρους, το μέρος κομμάτι των παικτών. Είναι σπουδαίο να έρχεσαι σε αυτό το γήπεδο. Το καλό για μένα είναι ότι το βλέπω κάθε μέρα».

Αναφορικά με την εξήγηση που έχει για τα δύο πρόσωπα του Ολυμπιακού, είπε: «Αυτό που έγινε στο δεύτερο μέρος, ρίξαμε ρυθμό και ταχύτητα και ο Άρης έπαιξε όπως ήθελε. Όταν παίζεις έναν αγώνα στους 60-70 πόντους πάντα θα είναι "κλειστό" παιχνίδι, μπορεί να το κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x