Ελλάδα

Μπλατ: «Όνειρο που θα αντιμετωπίσω τον γιο μου»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον γιο του, Ταμίρ.

Το τουρνουά του Ηρακλείου (21-23/9) προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά για τον Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι και μια ιδιαίτερη στιγμή. Κι αυτό γιατί ο προπονητής του Ολυμπιακού στην αυριανή αναμέτρηση με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον 21χρονο γιο του, Ταμίρ.

«Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι να είναι ανταγωνιστικά και δυνατά παιχνίδια. Αλλά σε προσωπικό επίπεδο, σας λέω ειλικρινά πως θα είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και λίγο συναισθηματική. Προφανώς επειδή παρακολουθούσα τον Ταμίρ να μεγαλώνει, έχω δει την πρόοδό του και εδώ στην Κρήτη τον ξέρετε, τον είδατε τι έκανε πέρυσι με την Εθνική ομάδα U20 του Ισραήλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διοργανώσατε. Έχει γίνει ένας πολύ καλός παίκτης και είμαι ένας περήφανος πατέρας που θα πρέπει να κοουτσάρει εναντίον του! Αυτό είναι και καλό και κακό... Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που μου συμβαίνει αυτό. Το είχα ονειρευτεί και τώρα θα γίνει πραγματικότητα!», δήλωσε ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός.

Αναφερόμενος στο τουρνουά, τόνισε: «Είναι υπέροχο για την οικογένεια του Ολυμπιακού που βρίσκεται εδώ στην Κρήτη. Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο τουρνουά και θα είναι καλό για την προετοιμασία όλων των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό. Είμαστε χαρούμενοι και ανυπομονούμε για τον συναγωνισμό με τους αντιπάλους μας, αλλά και για να ζήσουμε την ατμόσφαιρα. Τώρα πλησιάζουμε στο ξεκίνημα της σεζόν και είναι σημαντικό το ότι επέστρεψαν τα μέλη των Εθνικών ομάδων που έλειπαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Είναι η πρώτη μας ευκαιρία για ανταγωνιστικά παιχνίδια από τότε που επέστρεψαν. Είμαστε πολύ κοντά στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας και είναι σημαντικό να παίξουμε μπάσκετ σε υψηλό βαθμό, γιατί όπως είπα οι αγώνες αρχίζουν και πρέπει να φανούμε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x