Euroleague

Μπόγρης στον ΣΠΟΡ FM: «Εξαιρετικό ρεκόρ το 8-5 για τον Ολυμπιακό, θέλω να… ξεδιψάσω»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη 69-60 επί της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπόγρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Τι ανέφερε σε προσωπικό επίπεδο.

Η μεγάλη συγκέντρωση που έδειξε και το γεγονός ότι εφαρμόστηκε το πλάνο που υπήρχε οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην εκτός έδρας νίκη (69-60) επί της Μπαρτσελόνα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπόγρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο σέντερ των Πειραιωτών επεσήμανε ότι είναι εξαιρετικό ρεκόρ το 8-5 που έχει πλέον η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ και τόνισε ότι θέλει να… ξεδιψάσει, κάνοντας ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Νίκο Ζέρβα

Για τη νίκη στη Βαρκελώνη: «Είναι σημαντική νίκη και μάλιστα σε δύσκολο γήπεδο. Ο αντίπαλος προερχόταν από κακό μήνα και ήθελε πολύ τη νίκη και το περιμέναμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και καταφέραμε να φέρουμε στα μέτρα μας το παιχνίδι», είπε αρχικά, αναφερόμενος στη νίκη των «ερυθρόλευκων».

Για τη συνέχεια της ομάδας του: «Εμείς πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και είναι εξαιρετικό ρεκόρ το 8-5. Με συγκέντρωση και συνέπεια και επειδή φτιάχνει το πρόγραμμα τώρα, μπορεί να γίνει και 10-5 το ρεκόρ μας, μπορούμε να πλασαριστούμε στις top ομάδες».

Για τη δική του συνεισφορά στο παιχνίδι, που ήρθε σε κρίσιμο ματς: «Ήταν ευκαιρία για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Έχω ένσταση για τα φάουλ που χρεώθηκα. Είχαμε μηδέν ομαδικά και κάποιος έπρεπε να μπει στον στόχο. Στάλα-στάλα θέλω να καταφέρω να βγάλω και άλλα πράγματα στο παιχνίδι μου, να προσφέρω σε άλλους τομείς και στάλα-στάλα να… ξεδιψάσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x