Ελλάδα

Μποχωρίδης: «Να σηκώσουμε κεφάλι»

Μήνυμα ανασύνταξης έστειλε ο αρχηγός του Άρη, Λευτέρης Μποχωρίδης, μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Τον απολογισμό του Άρη (2-6) στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Basket League, έκανε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall». Ο αρχηγός των «κίτρινων» προέτρεψε τους συμπαίκτες του να μην κατεβάσουν το κεφάλι και να συνεχίσουν την προσπάθεια για καλύτερο μπάσκετ και αποτελέσματα.

«Έχοντας δύο νίκες σε επτά αγώνες, ξέραμε τι παιχνίδι είχαμε μπροστά μας. Πριν από το παιχνίδι ήμασταν σε δύσκολη ψυχολογική θέση και θέλαμε πολύ τη νίκη. Δεν μπήκαμε όπως θέλαμε από την αρχή. Επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της και στη μεγαλύτερη διάρκεια κυνηγούσαμε το σκορ. Το θέμα είναι να κοιτάξουμε σαν ομάδα να μην μας πάρει από κάτω. Αυτό μας είπε και ο προπονητή μας μετά το τέλος του αγώνα. Να μην έχουμε κατεβασμένο το κεφάλι. Αυτό πρέπει να κάνει και ο κόσμος. Να σηκώσουμε κεφάλι» τόνισε αρχικά.

Αναφερόμενος στην πίεση που έχει η ομάδα μετά τις συνεχόμενες ήττες, σχολίασε: «Μας βαραίνει όσο πρέπει. Ο προπονητής προσπαθεί να βγάλει την πίεση από πάνω μας. Πολλές φορές παίρνει αυτός παραπάνω πίεση απ' όση πρέπει. Πρέπει να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Όταν ρωτήθηκε για την γενικότερη εικόνα της ομάδας, δήλωσε: «Από την αρχή της χρονιάς ο στόχος μας ήταν να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Στην επίθεση προσπαθούμε να βρούμε κάποιους ρόλους για να είμαστε πιο παραγωγικοί. Πρέπει να έχουμε περισσότερα καλά διαστήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x