Ελλάδα

Μπρατσιάκος: «Δεν ήταν εικόνα αυτή, παίρνουμε δύο ξένους»

Ο προπονητής της Κύμης, Βασίλης Μπρατσιάκος, είχε πολλά παράπονα από την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντεγκμπόγε, αλλά κι ενός ακόμη ξένου.

Επικριτικός για την ομάδα του και… αποκαλυπτικός για δύο προσθήκες ξένων ήταν ο προπονητής της Κύμης, Βασίλης Μπρατσιάκος, μετά τη συντριβή από την ΑΕΚ.

«Ήταν ένα ματς στο οποίο είχαμε πει με τα παιδιά, ότι έπρεπε να είμαστε σκληροί απέναντι στην ΑΕΚ, ειδικά στα πρώτα λεπτά. Βλέποντας τις προπονήσεις, περίμενα πολύ διαφορετικό ξεκίνημα. Δυστυχώς δεν ήταν έτσι. Ξεκινήσαμε με 0/5 ελεύθερα σουτ και η ΑΕΚ είχε 6/10 αντίστοιχα. Η φετινή ΑΕΚ είναι η καλύτερη της τελευταίας 10ετίας, με τεράστιο βάθος, επιπέδου Ευρωλίγκας. Της δώσαμε την δυνατότητα να κερδίσει πολύ εύκολα. Δεν είναι η εικόνα αυτή, της ομάδας μας. Δεν είναι δικαιολογία οι δύο ξένοι που λείπουν. Στο δεύτερο ημίχρονο ρίξαμε βάρος στο να κάνουμε φάουλ, να παίξουμε πιο σκληρά. Η ΑΕΚ δεν χαλάρωσε νομίζω. Όταν μπαίνουν παίκτες από τον πάγκο, θέλουν να δείξουν πράγματα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα πάνω από 2 μέτρα από το δύο και πάνω. Πολύ ποιοτικοί παίκτες. Κρατάμε ότι μειώσαμε την διαφορά και παίξαμε ένα ικανοποιητικό δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα θεωρώ ότι κερδίσαμε κάποιους παίκτες που μας έδειξαν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί. Θα είμαστε καλύτεροι με τους δύο ξένους που μας λείπουν και από εδώ και πέρα θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί», τόνισε για τον αγώνα.

Όσο για τις επικείμενες προσθήκες είπε: «Ο Αντεγκμπόγε (29χρονος γκαρντ από την Αγγλία, έχει περάσει από Άρη και Κηφισιά) είναι παίκτης μας πλέον. Ταιριάζει στο παιχνίδι μας. Σκληρός στην άμυνα, καλός στο τρανζίσιον και πολύ καλός στις διεισδύσεις. Πιστεύω σύντομα θα υπογράψει και ο δεύτερος ξένος. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Το ότι είναι μαζί μας στο τεχνικό τιμ ο Νίκου, που είναι ίσως ο καλύτερος ασίσταντ της Ελλάδας, ίσως αυτό να ήταν ένας παραπάνω λόγος για να έρθει σε εμάς ο Αντεγκμπόγε».

Τέλος, για το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό είπε: «Θα είναι δυνατή πρόβα με τον Παναθηναϊκό, για το ματς που μας ενδιαφέρει, με τα Τρίκαλα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί πιστεύω, με τους δύο ξένους».

Από πλευράς παικτών, ο Δημήτρης Σταμάτης είπε: «Εμείς αντίθετα με την ΑΕΚ, δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς. Δεχθήκαμε αιφνιδιασμούς, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, δεν είχαμε καλές επιλογές. Όταν χάνεις την διαφορά με μια ομάδα επιπέδου ΑΕΚ, δεν είναι εύκολο. Δείξαμε σημάδια ανάκαμψης στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πιο σκληροί στην άμυνα και είχαμε καλύτερη εικόνα. Κρατάμε την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου και τώρα κοιτάμε το ματς με τον Παναθηναϊκό»,

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x